RUSKAMATKAT LAPPIIN


MATKOIHIN SISÄLTYVÄT:

 • Bussikuljetukset vko 36. Turku-Saariselkä-Turku.Erittäin viihtyisällä turistiluokan bussilla. 
 • Bussikuljetukset vko 38. Jyväskylä-Saariselkä-Jyväskylä.Erittäin viihtyisällä turistiluokan bussilla. Pysähtelemme matkan aikana tauoilla. Matkareitti julkaistaan hyvissä ajoin ennen matkan alkua.
 • Majoitus Saariselällä: Santa's Hotel Tunturissa 2hh Economy huoneissa.
 • Majoitus sisältää: runsaan aamiaisen, tanssiliput Santa's Hotel Tunturin tansseihin ja tapahtumiin, hotellin vapaan kuntosalin käytön ja maksuttoman WIFI:n.

Ilmoittautuminen on avoinna 6.8.2023 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää.Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen teemme sinulle matkavarauksen ja  lähetämme varausvahvistuksen matkasta. Matkan varausmaksu 200 €/henkilö tulee maksaa         7 vrk:n kuluessa varausvahvistuksen saapumisesta. Matkustajaa  sitova sopimus syntyy, kun varausmaksu on maksettu viim. eräpäivänä. Matkan loppumaksu 20.8.2023 mennessä. Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia matkapakettiehtojen kohdan 10.1 perusteella. Peruuttamisesta ilmoitetaan mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 14vrk ennen matkan alkua.

Reitit: pääset mukaan myös matkanvarrelta. 

Viikko 36

Turusta 680€ - Tampereelta 650€ - Seinäjoelta 620€ - (* muutos, ajetaan Seinäjoelta Jyväskylään) JYVÄSKYLÄSTÄ 600€ - Hirvaskankaalta,Äänekoskelta 600€ - Vaskikellosta Pyhäjärveltä 570€ - Oulusta 550€ - Kemistä 530€.


Viikko 38. 

Jyväskylästä 600€ - Hirvaskankaalta,Äänekoskelta 600€ - Vaskikellosta Pyhäjärveltä 570€ - Oulusta 550€ - Kemistä 530€.


"Puolimatkan krouvina"  Hotelli Metsähirvas. Jossa mahdollisuus ruokailuun.  

Hotelli Metsähirvas sijaitsee Hirvaan kylässä n.20km ennen Rovaniemeä. Hotellin tarina on historiallisesti todella mielenkiintoinen. Tsaari Nikolai II:n käskystä alunperin v.1902 rakennettu metsänvartijakoulu.  Tulipalo vei alkuperäisen puurakennuksen, pian tuon jälkeen tilalle nousi v.1931 tiilirakenteinen koulurakennus, joka nykyään hotellina ottaa vastaan niin kotimaan matkailijat kuin myös ulkomaiset matkailijat.      


SANTA'S HOTEL TUNTURIN OHJELMAA:

VIIKOLLA 36. 

 • Ma 4.9  LASSE HOIKKA & SOUVARIT 45-JUHLAVUOTIS TANSSIT alk. klo 21:00
 • TI   5.9  LASSE HOIKKA & SOUVARIT 45v. JUHLAKONSERTTI kellonaika julkaistaan myöh.
 • KE 6.9 "TUNTURIN VIIKKOMESTARUUS"-KARAOKEKILPAILU/ 1. ESIKARSINTA 14-18:00
 • TO 7.9 "TUNTURIN VIIKKOMESTARUUS"-KARAOKEKILPAILU/ 2. ESIKARSINTA 21-01:00
 • PE  8.9 "TUNTURIN VIIKKOMESTARUUS"-KARAOKEKILPAILUN FINAALI              21-02:00

VIIKKO 38.

 • MA 18.9 SOUVARIT 45-JUHLAVUOTIS TANSSIT alk. klo 21:00.
 • TI 19.9 LASSE HOIKKA & SOUVARIT 45v. JUHLAKONSERTTI kellonaika julkaistaan myöh.
 • KE 20.9"TUNTURIN VIIKKOMESTARUUS"-KARAOKEKILPAILU/ 1.ESIKARSINTA 14-18:00
 • TO 21.9"TUNTURIN VIIKKOMESTARUUS"-KARAOKEKILPAILU/ 2.ESIKARSINTA 21-01:00
 • PE 22.9"TUNTURIN VIIKKOMESTARUUS"-KARAOKEKILPAILUN FINAALI             21-02:00

TARJOAMME "HYVÄN MIELEN PÄIVÄRETKIÄ" SAARISELÄLTÄ 

VIIKOILLA 36. 37. 38. SEURAAVIIN YLÄ-LAPIN KOHTEISIIN

Nämä retket toteuvat turistibussillamme, osallistujamäärän mukaan (väh. 20 henk.). 

Päiväretkille voivat ilmoittautua muutkin Saariselällä oleilevat matkaajat!

RUSKAVIIKKOJEN PÄIVÄRETKI VARAUKSET NUMEROSTA 

045-143 9779

Retki no 1. TANKAVAARAN KULTAKYLÄ & KULTAMUSEO:

Tutustuminen mielenkiintoiseen Tankavaaran Kultakylään. Wanha Waskoolimies Ravintola on myös hiukan erilainen kahvittelupaikka "lännen malliin", että kun alkaa kahvihammasta kolottaa sielläpä voitte piipahtaa.Vierailemme tällä retkellä myös Kultakylän naapurissa sijaitsevassa maailman ainoassa Kansainvälisessä Kulta Museossa. Museon perusnäyttely kertoo Lapin värikkäästä kultahistoriasta. Vaskoolinmuotoisessa Golden World -rakennuksessa on näyttelyosioita yli 20 eri maasta. 

Palatessa Saariselälle käymme Kaunispään huipulla ihailemassa Saariselän maisemia. Samalla voi tutustua Huipun monipuoliseen matkamuistomyymälään.

Matkan hinta 40€/hlösis. kuljetukset ja pääsymaksun museoon.Matkan kesto n.3h.

Retki no 2. INARINJÄRVEN RISTEILY KATAMARIINILLA:

Risteily lähtee Inarista Siida museon vierestä. Matkalla ihailemme erämaajärven kauneutta ja risteilemme Ukonsaaren ympäri. Ukonsaari on saamelaisten pyhä saari, joka tunnetaan myös Ukonkivenä. Paluumatkalla risteilemme vanhaa postireittiä seuraillen ja ohitamme Hautuumaasaaret, joissa on vielä nähtävänä vanhoja puuristejä.

Sähköhybridi-katamaraani on 120-paikkainen ja laivassa on kahvila (A-oikeudet).

Matkan hinta 60€/hlö. sis. kuljetukset ja pääsymaksun risteilylle.Matkan kesto n.5h.

Retki no 3. IVALO - INARI KIERROS & SAAMELAISMUSEO SIIDA :

Matkaamme Saariselältä kaunista maisematietä Inariin ja siellä tutustumme Saamelaismuseo Siidaan. Saamelaismuseo on perustettu vuonna 1959. Tunnin opastetulla kierroksella sisätiloissa on mukava tutustua mielekiintoisiin historian tapahtumiin sekä Saamelaiskulttuuriin ennen ja nyt. Alueella on myös ulkomuseo, johon voi käydä ihan itsenäisesti tutustumassa. Siellä näet mm. vanhoja säilytettyjä  saamelaisten asumuksia, pihapiirejä. Museolla on myös Kahvio/ravintola jossa voi halutessaan käydä  kahvittelemassa.

Matkan hinta 60€/hlö. sis. kuljetukset ja pääsymaksun Museoon.Matkan kesto n.5h.

Retki no 4. TENOJOEN KIERROS:

Matkaamme upeiden maisemien ääreen, kamerat kannattaa asetella valmiiksi. Tämä on ikuisesti mieleen jäävä kauneudeltaan, tämä kierros. Kierrämme Saariselältä, Karigasniemelle ja sieltä Utsjoelle. Pysähdymme matkalla ihailemaan, kuvailemaan maisemia. Utsjoella käymme ruokailemassa Hotel Utsjoella. Ruokailu sisältyy matkan hintaan. 

Matkan hinta 80€/hlö. sis. kuljetukset ja ruokailun Hotel Utsjoella.Matkan kesto n.8,5h.